Thursday, April 30, 2009

balik lagi...

  1. sok da nak balik da.
  2. back to nature.aku akan kembali menjadi penghuni tetap umah abah aku 2 balik.lame da rasenye xbalik umah,kg halaman tercinta,seremban.rindu plak kat diorang,yg sentiase teguh dan utuh menjadi penyokong no1 dalam idup aku ni.
  3. seperti biase sok aku akan balik ngan motor,untuk ntah kali ke berapa aku lalu jalan muadzam 2.engat sem depan nak tukar motor laju sket.hajat nak pakai tzm,memang da lame nak pakai tzm ni,sejak tym skola lagi,pas tengok de sorng bro 2 pakai tzm.memang cool.tapi entahla,kdg2 pikir balik,syg plak nak tukar nbr4170 tue,byk plak kenangan aku ngan moto 2,banyak berjasa 2.
  4. tym aku blogging ni,bru je pause kan keje mengemas2 barang.bende ni la paling aku xsuke nak wat dr zaman dok asrama dulu sebabnye aku xleh kene habuk,debu.sure lepas 2 hidung merah,hingus meleleh.hidung aku adalah salah satu bahagian paling sensitif kat tubuh badan ni.jangan de org tersentuh sket je,sure pas2 selsema xbenti.
  5. seperti biase aku akan balik pas abes exam final,sem ni amek 5paper utk final.so far so good,de 1paper cam shit sket,tapi nak wat cmne,da xcukup mase nak studi,actly bukan xcukup mase nak studi,aku yang memang xreti mghargai masa utk spend kat studi.haha..
  6. perjalanan sok mengambil masa lebih kurang 4jam,insyaAllah aku kan gerak pagi,senang sket sampai awal,leh tido lame2 kat umah petang sok.hanye leh tdo pas g solat jumaat kat masjid jamek seremban,pas makan kenyang.
  7. balik kali ni,1st skali aku nk g makam arwah pakngah aku,FYI arwah baru je meninggal petang jumaat lepas,kat hospital seremban.pe yg aku kecewa sangat,aku xde kat seremban tym2,and aku xleh nak balik sebab de paper pagi isnin 2.sangat kecewa la.arwah sorg yg sgt baek,die pakcik yang rapat ngan aku,susah nak jumpe sum1 yg da berumur lbh 50 leh borak topik pe je ngan aku yg masih muda ni.arwah sum1 yg rock,g mane2 pakai jeans,otai gile.he`s a great man.
  8. ok la,aku da xde idea nak tulis pe lagi ni,hidung tersumbat.ujan plak menderu2 turun kat luar 2.tido bes ni,aku nak sambung kemas barang balik ni..doakan aku selamat sampai sok.
  9. salam..i luv u malaysia..hahaha...
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

4 comments:

tetsuko87 said...

hidung adalah bagian paling sensitif?
hurm..i got an idea..haha..
do have a safe journey..

lengkuk~ said...

wah! kite serupe!
aku mmg sgt sensitip kat idungku..
wlupon x selsema, sape2 picit idung aku, automatk dier akan mengalami sindro bersin-tanpa-henti selama 2-3 hari..
tensen2..

aianna said...

slm singgah dafi..hiks =)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

hah tajuk entry ni patut pasal idung huhu!

Voltar Avançar Inicio
 
','top','0px','left','0px','123456','150','150','transparent','ffffff');